Åbning tid

Mandag - Fraidag 9:00 - 18:00 Lørdag 9:00 - 16:00 Sønday -  Lukket
Hvorfor Babylon Cykler
Normalt har vi 100 Brugt cykler til salg hele tiden. Vi anser for at være den største cykelhandler salg af brugte cykler i København Babylon cykler er en glimrende forretning for cykler, her finder du de bedste nye cykler du tænker på, vi også overvejer at være en af ​​de bedste cykelhandler for brugte cykler og brugte cykler tilbehør . Bare komme og tage et kig på Babylon Cykler
 

 

Babylon var en bystat i oldtidens Mesopotamien (som blev undertiden betragtes som et imperium), resterne af, som kan findes i dagens Al Hillah, Babil provinsen, Irak, omkring 85 km (55 miles) syd for Bagdad.

Det eneste, der stadig i dag af den gamle berømte by Babylon er en gravhøj, eller fortælle, af knækkede mudder-murstensbygninger og snavs i den frugtbare mesopotamiske slette mellem Tigris og Eufrat floder, i Irak. Historiske ressourcer informere os om, at Babylon var i første omgang en lille by, der havde sprunget op ved begyndelsen af det tredje årtusinde f.Kr. (indgangen til det dynastier). Byen blomstrede og opnået fremtrædende og politisk omdømme med fremkomsten af ​​den første babyloniske dynasti. Det var den "hellige by" af Babylon med cirka 2300 f.Kr., og sæde for den neo-babyloniske imperium fra 612 f.Kr.. De hængende haver i Babylon var en af ​​de syv vidundere i den antikke verden.

Formen Babylon er det græske variant af akkadisk Babilu (Bab-ILU, der betyder "Gateway of guden (s)", oversætte sumeriske Ka.dingir.ra). I Bibelen, vises navnet som בבל (Babel), fortolket af Mosebog 11:09 at betyde "forvirring" (sprog), fra verbet balbal, "at forvirre".

 


Vi har 5 gæster online Share on facebook